ahoj, uvažuji o poznávačce přes ck mundo - andalusie a kastilie, nicméně ještě jsem nikdy s ní nikde nebyl. Proto by mi pomohlo pár cenných rad. Stanuje se někde v kempech nebo někde na veřejných prostranstvích? Je to včetně průvodce? Předem děkuji za cenné informace.
Andalusie a Kastilie 2012
Dobrý den, volných míst je vcelku dost, ale zase příliš už s rezervací neotálejte.
Dobrý den, plánuji se přihlásit na tento zájezd, ale ještě bych rád mezi svými známými zkusil najít někoho "do party". Rád bych se proto zeptal, zda je ještě dost volných míst (řekněme tak 10), nebo už zbývá jen posledních pár míst, a proto je lepší rovnou si rezervovat místo (a případný "zlanařený" kamarád(ka) se tak o rezervaci pokusí později).
Díky!
Ahoj, jaký je aktuálně nahlášený počet účastníků?
Ahoj smarti, pokud chceš napiš - email viz. výše :=).
Hezký den, ano, je stále volno.
Zdravím, je ještě nějaké volno na tenhle zájezd ? Uvažuju o něm, tak abych případně neuvažovala zbytečně, nebo naopak moc dlouho. Dík.
Kdyžtak pískni na lukas.vanek@centrum.cz :=).
Ahoj, tak sama určitě ne :-) , lidí tam je už dost. Petr.
To by bylo skvělý, začínala jsem si už myslet, že budu v autobusu úplně sama :-D
Láká mě to čím dál více a snad bych možná i jel :=).
Ahoj, plánuje někdo z vás jet letos do Andalusie a Kastilie? Případně nepodal by mi někdo, kdo takhle Španělsko už procestoval, bližší informaci na co vše se můžu těšit? :-) díky
01. 12. 2009
Ahoj, nocuje se ve standardních kempech a průvodci samozřejmě se zájezdem taky budou.