Čauky, tož snad se nestane nic nepředvídatelného a já na druhý termín pojedu...jinak tež jedu single a rozhodně si nemyslím, že bych z něčeho měl mít obavy :lol: aspoň mě žádné nenapají
maroko
Moc ti díky za odpověd,trošku mě mrzí,že na můj dotaz,zda někdo jede zatím žádný ohlas,ale vydržím :D
Hojda, omlouvám se že se ozívám až teď. Minule byl průměr blíže neurčitý, byly tam lidičky skoro všech věkových vrstev. Nicméně prim hrály vysokoškoláci (22-29). Jinak páry, nebo skupinky byly usazeny v přední části a mi volní (děsné slovo) v rámci možnosti usazeni vzadu. :)
Díky za info.Já váhám,protože jsem sama.Můžeš mi ještě říci,jaký věkový průměr byl loni ve vaší partě?Nebo jak to funguje,když bych chtěla jet sama?
Ahojda, myslím ze co se týče bezpečnosti je tato zemička vcelku v pohodě. Občas sice v některých destinacích jsou obyvatele trošku otravnější, ale to již patří k arabskému folkloru. Minulí rok to bylo bez problému. :) Příjemné zážitky. Mic
Ahoj,chtěla jsem se zeptat..je tu někdo,kdo jede do Maroka v druhém termínu a je sám?Uvažuji o této cestě.Mám trochu obavy jak je to opravdu s bezpečností v této zemi.Budu ráda,když mi někdo napíše své zkušenosti z tohoto zájezdu.Díky.
21. 04. 2009
No tak se začínáme pěkně hromadit,hurá,hurá :D .Stando neboj,já už taky nemám obavy :D